Levering
Varene sendes fra lager innen 2 arbeidsdager etter at bestillingen er registrert. Dersom varene ikke hentes på utleveringssted innen to uker, returneres den til Artisti Profil AS. Ved uavhentede varer vil du belastes med et gebyr på NOK 250,- Varer sendes kun til mottakeradresse i Norge.

Feil leverte eller bortkomne varer
Hvis en vare er feil levert, kan denne returneres uten omkostninger for deg. I slike tilfelle tar du kontakt med kundeservice via e-post, kontaktskjema eller telefon for å avtale hvordan dette praktisk kan gjennomføres. Varer som kommer bort under forsendelsen fra lager etterlyses gjennom Posten/Bring. Kommer disse ikke til rette, vil varen bli erstattet. Kundeservice vil være behjelpelig i slike tilfeller.

Kvalitet
Vi arbeider kontinuerlig med å holde god kvalitet på vårt varesortiment. Derfor gjennomgår hvert produkt en omfattende kvalitetsvurdering før det blir godkjent. Skulle det vise seg at et produkt som du har fått, ikke holder tilfredsstillende kvalitet, vil vi gjerne ha en tilbakemelding om dette.

Personopplysninger
Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre din bestilling hos oss. Personopplysninger overleveres ikke eller selges til tredjepart. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til nettbutikkens virksomhet. Alle kunder kan til enhver tid ved henvendelse til oss på e-post, brev eller lignende få innsyn i alle personopplysningene som er registrert på personen, hvordan disse benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes.
Copyright © 2017 Artisti