JAYS høyttaler s-Go One trådløs

3
SKU
FAG8201

JAYS Høyttaler s-Go One
Ditt bærbare party
10 timers spilletid
Skandinavisk design
Ditt bærbare party
Hvis du er ute etter en god, bærbar trådløs høyttaler uten å måtte tømme lommeboken, er s-Go One noe for deg. Den er utstyrt med en integrert klasse D-forsterker som driver to kraftige høyttalere og en passiv bassreflektor, som gir deg kvalitetslyd mens du er på farten. Liten nok til å skli ned i en liten veske eller en allerede fylt koffert, ta festen med deg uansett hvor du går. Leveres med en reiseveske som gjør det enkelt å bære.

10 timers spilletid
Med ti timers spilletid og seks måneders standby på en enkelt lading, lar s-Go One deg gå gjennom de lengste spillelistene og nyte en hel dags god lyd, uten å måtte bekymre deg for batterilevetiden. Den perfekte utendørs følgesvennen for en piknik i parken, ettermiddager på stranden og kvelder ute ved en bål.

Trenger du å ringe når du er på farten? Ikke noe problem. Med en innebygd mikrofon kan du ringe håndfri med bare et trykk på en knapp.

Skandinavisk design
Ren, enkel og funksjonell - s-Go-seriens diskrete estetikk er en hyllest til skandinavisk designfilosofi og vår svenske arv. Dens strømlinjeformede former var inspirert av moderne trender, mens fargepaletten var påvirket av arkitekturen og gatestilene i København og Gøteborg - uten tvil de to mest kjente nordiske kystbyene.

Høyttaleren er designet med både funksjon og form i tankene, og er designet for enkelhet og glede mens den forblir usedvanlig behagelig for øynene. Uten tvil er s-Go-serien høyttalere som vil livliggjøre hvert øyeblikk og fylle hvert rom.

Inngår i forpakningen
s-Go One
Reiseveske
Ladekabel
Bruksanvisning

Spesifikasjoner
Element og størrelse: 2x Ø32mm fullregister + passiv bassreflektor
Høyttalerimpedans: 4 ohm
Høyttalerfølsomhet: 82dB (1W / 1m)
Forsterkere: 2 x 3W stereoforsterkere (klasse D-ytelse)
Frekvensområde: 75Hz - 15KHz (-3dB)
Trådløs tilkobling: Bluetooth v4.2 BLE
Trådløs kodek: SBC-kodek
Bluetooth®-rekkevidde: Opptil 20 m
Kompatibel med: iOS / Android Mac / PC
Mikrofon: Ja
Batteritype: Li-ion 2200mAh (3.7V)
Spilletid: 10 timer
Ladetid: 2,5 timer for full lading
Stand-by: Opptil 6 måneder (av)

Write Your Own Review
Du vurderer:JAYS høyttaler s-Go One trådløs
Copyright © 2017 Artisti